Om oss

Visste du att en så enkel och liten sak som en penna kan ge ditt företag en rejäl knuff och som faktiskt är ett av de bästa sätten att enkelt marknadsföra sitt företag på?


Ja, detta stämmer faktiskt. Genom att på ett smidigt sätt få in all den kontaktinformation och övrig information som behövs för ditt företag, och genom att sedan dela ut dessa pennor på exempelvis mässor eller andra event, så har man en utmärkt produkt som gör det lätt för kunder att få ta del av ditt företag.

Om ditt företag är på jakt efter ett nytt och oerhört enkelt men samtidigt riktigt effektivt sätt att marknadsföra er på, så har du hit kommit helt rätt. Reklampennan är nästa sak för dig och ditt företag!

Här finner du mängder med olika tips och fakta om att använda sig av just reklampennor som marknadsföringsprodukt för sitt företag. Det finns helt enkelt allt du behöver veta om just detta här och om hur reklampennor kan hjälpa till att ta ditt företag till nästa nivå. 


Det är nämligen så att det finns en hel del som man kan behöva tänka på och ta hänsyn till när man utformar sin reklampenna och det är inte bara att göra den. Därför finns det här mängder av tips att ta del av så att du kan utforma din reklampenna så bra som bara möjligt för ditt företag. Visst vill ni inte gå miste om ett så otroligt enkelt, billigt men makalöst effektivt sätt att marknadsföra ert företag på?

Välkommen!