Kategorier
pennor

Reklampennor är en uppskattad produkt på mässor

promotional-pens-are-a-popular-product-at-fairsAlla som någonsin deltagit i ett event eller gått på en mässa vet att man vanligtvis får ta med sig hem flertalet marknadsföringsprodukter. Företag och föreningar gör detta för att kunden skall komma ihåg både personen som gav produkten och själva verksamheten. Ett av de i särklass effektivaste verktygen inom profilreklam är välfungerande reklampennor med snygg design där företagets logotyp och slogan framhävs. När man delar ut reklampennor på exempelvis konferenser kan mottagarna genast använda produkterna för att göra anteckningar under det pågående evenemanget. Konsumenten får således automatiskt ett positivt första intryck av företaget och chansen att denne utforskar det övriga sortimentet av tjänster är stor. Delar man ut en stor mängd reklampennor på en mässa kommer samma positiva känsla att lämna hos alla som fått denna användbara produkt.

Många företagare såväl internationellt som nationellt har fått uppleva reklampennornas gynnande effekt och använder sig av detta verktyg i marknadsföringen. Det allra bästa med dessa pennor är att de fyller ett syfte i den stund de delas ut, men fortsätter att göra reklam för företaget då de används under en längre tidsperiod. En bläckpenna som brukas normalt håller i regel ett år och under den tiden kommer användaren att tänka på det specifika företagets verksamhet undermedvetet. Används reklampennan inom ett hushåll kommer hela familjen att förknippa skrivande med företagets logotyp. Undersökningar fastställer följaktligen att reklampennan är en ypperlig metod för att etsa fast företagets logga i potentiella kunders minne.

Sammanfattningsvis kan man konstatera att reklampennor är perfekt att dela ut på olika mässor, konferenser och evenemang. Om verksamheten sysslar med fysisk försäljning i butik kan man självfallet dela ut de snygga reklampennorna vid kassan. Ett användbart tips för företagare är att alltid ha med sig pennor som smidigt kan delas ut så fort tillfälle ges. Därtill är reklampennor oerhört prisvänliga och det finns garanterat ett alternativ som passar allas budget.