Kategorier
pennor

Reklampennor – din chans som liten företagare!

Produktmedia, eller profilprodukter som de ibland kallas, är en viktig del av varje småföretagares marknadsföring. Oftast är det den enda formen av marknadsföring som man har råd att kosta på sig som liten företagare då tidnings-, radio- och TV-reklam utgör allt för stora kostnader. Vilken tur då att Produktmedia har visat sig vara en av de absolut mest effektiva formerna av PR!

Sätt till kostnad per exponering ligger profilprodukter så som reklampennor långt under de stora medierna och undersökningar har visat att profilprodukter bygger ett betydligt starkare band till mottagaren än övrig reklam. Precis vad man som liten företagare är ute efter, att bygga starka band till sitt klientel av kunder!

En av de mest populära profilprodukterna är reklampennor med tryck så som logo eller webbadress. De är en oftast relativt billig produkt att införskaffa, tar liten plats, går att dela ut i stora mängder vid behov och är trots en digital revolution extremt välanvända och uppskattade bland mottagarna. När gick det senast en dag då du inte behövde en penna? Det har visat sig att det är en produkt som kommer klara tidens tand även när vi går in i ett allt mer papperslöst samhälle. Läs mer om pennor och dess historia på wikipedia.

Som liten företagare är budgeten du kan dedikera till PR begränsad, på så sätt är reklampennor med tryck en fantastisk produkt, för att komma ner i pris kan du välja en billigare penna och beställa den i ett mindre antal. Anpassa ert inköp efter er budget! Det finns tusentals olika modeller av pennor med tryck på marknaden och utbudet av billiga pennor är stort, välj något snyggt som passar er för en låg peng!

reklampennor med tryck

Ett av marknadens största sortiment av billiga reklampennor finner ni hos tsreklam.se, där kan ni enkelt slå en er önskade prisbild, färg på pennan och sortering efter pris för att få fram många och bra alternativ som passar er perfekt! Ni finner hela tsreklam.se sortiment av reklampennor här.

När ni valt en penna som passar är det dags att välja tryck, oftast blir det väldigt bra endast med er logotype, men kanske vill ni även sprida ert telefonnummer eller webbadress bland era kunder?

Designar man smart går det oftast bra att få in. Be er leverantör ordna ett designförslag med trycket på produkten som ni får ta ställning till!

Nu när ni fått en digital bildskiss på hur trycket kommer se ut är det bara att beställa hem era nya fräscha reklampennor och fortsätta styrka banden till era kunder!